Wie werken er?

 

Irene Wanhill

ireneIk ben Irene Wanhill en ben sinds 2010 bedenker en docent van het project School voor Ouders. Inmiddels heb ik 8 cursussen gegeven op diverse scholen in Nijmegen en zie ik dat er nog steeds behoefte is aan laagdrempelige ontmoetingsmogelijkheden voor ouders. Of misschien juist nog wel meer nu er veel mensen thuis komen te zitten zonder werk.

Wat ik prachtig vind om te zien is dat alle cursisten opbloeien in een half jaar tijd en zich zichtbaar opladen aan de energie van een veilige groep. Tegen de tijd dat we afscheid nemen blijft het netwerk dat de cursist heeft opgebouwd staan en helpt het de deelnemer bij de verdere stappen die hij of zij nog gaat zetten in het leven.

Naast de School voor Ouders ben ik werkzaam als analytisch therapeut in opleiding. Ook ben ik coördinator van huiskamer Jasmijn waar naschoolse activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd worden georganiseerd.

Mijn overige tijd besteed ik met veel plezier aan drie kinderen in de leeftijd tussen 10 en 13 jaar.

Linkedin

 

 

Astrid Reinders

astrid-copyMijn naam is Astrid Reinders en sinds 2010 ben ik mededocent bij de school voor ouders. Met heel veel enthousiasme begeleid ik deze cursus en geniet van de contacten met ouders, leerkrachten en gasten in de cursus. Elke keer wordt ik weer geraakt door de ontwikkeling die de cursisten doormaken en de impact die dit heeft op henzelf, hun kinderen én de school.

Daarnaast ben ik verbonden aan het centrum voor seksueel en familiaal geweld in Nijmegen waar ik nazorg verleen aan slachtoffers van acuut geweld.

En niet in de laatste plaats ben ik moeder van 9 kinderen in de leeftijd van 6 tot 20 jaar.

Linkedin